test Vervo zonneweringen

Zonwering

Type: V261 - Genève - Deze volledig gesloten cassettescherm is super plat en kan zowel aan de muur als aan het plafond bevestigd worden.
Breedte: 2500mm minimum tot 6000mm maximum
Uitval: 1500mm (vanaf 2000mm breedte) - 2000mm (vanaf 2500mm breedte) - 2500mm (vanaf 3000mm breedte) - 3000mm (vanaf 3500mm tot 5500mm breedte)
Bediening: handbediend of elektrisch of elektrisch met afstandsbediening
Kastkleuren: wit (Ral 9010), crème (Ral 9001), grijs geanodiseerd (andere Ral-kleuren mogelijk mits toeslag)
Doek: Dickson Orchestra collectie

meer info

Type: V280 - Ipanema - Deze volledig gesloten en compact cassettescherm groeit uit tot één van de meest verkochte schermen dankzij zijn uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Bij dit knikarmscherm is enkel een opbouwverlichtingsbalk die onder de kast word gemonteerd als optie mogelijk. De verfijnde Ipanema! De Ipanema van Verano® oogt elegant en kalm, daarom is het zonnescherm ook immens populair. De Ipanema is een cassettescherm. Het zonwerende doek wordt daarom optimaal beschermd tegen vuil en weersinvloeden. De oprolbuis wordt aan het oog onttrokken doordat deze keurig verborgen is in de cassette. Karakteristiek en flexibel! Het Ipanema zonnescherm is zowel aan het plafond als aan de muur te monteren. Wanneer u het scherm aan het plafond laat monteren is een hellingshoek van 17 tot 70 graden in te stellen. Laat u het zonnescherm aan de muur monteren? Dan is een hellingshoek in te stellen van 5 tot 70 graden. Het instellingsbereik van de Ipanema is hierdoor onderscheidend groot. Dit maak het Ipanema zonnescherm zeer meegaand en functioneel, het is namelijk precies aan te passen aan uw gewenste doorloophoogte en de stand van de zon. Geraffineerde uitstraling! De geraffineerde uitstraling van het Ipanema zonnescherm zorgt voor haar populariteit. De sublieme afwerking met zachte vormen is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit sterke materiaal zorgt ervoor dat het Ipanema zonnescherm zeer onderhoudsvriendelijk, slijtvast en solide is. Bijzonder comfortabel! Het zonnescherm gaat automatisch open of dicht dankzij de elektrische bediening van de Ipanema. Met slechts één druk op de knop rolt de stof ongemerkt uit de cassette. Voorzie de Ipanema van een tijdklok, zon- of windautomaat voor extra comfort, dan hoeft u niet eens meer op de knop te drukken. Ultieme luxe creëert u met de geïntegreerde lichtspotjes. Zo geniet u ook op de lange zomeravonden van sfeer. Kleurenpracht! De mogelijkheden in kleur zijn bij Verano® eindeloos! Maak een keuze uit modern grijs, bijzonder paars, natuurlijk taupe of fris groen. Met de verschillende patronen en dessins maakt u uw zonnescherm helemaal af. Kies voor een mooie blokstreep, een krijtstreep of een uitgesproken fantasiedessin.
Breedte: 0 mm - 6000 mm
Uitval: 0 mm - 3000 mm
Bediening: Manueel / SOMFY met schakelaar / SOMFY RTS (afstandsbediening) / SOMFY IO
Kastkleuren: alle RAL-kleuren
Doek: Dickson Orchestra

meer info

Type: V290 - Antibes - Deze volledig gesloten cassettescherm springt zowel op esthetisch als technisch vlak in het oog.
Breedte: 2500 mm minimum tot 5500 mm maximum
Uitval: 1500mm (vanaf 2000mm) - 2000mm (vanaf 2500mm) - 2500mm (vanaf 3000mm breedte) - 3000mm (vanaf 3500mm breedte)
Bediening: handbediend of elektrisch of elektrisch met afstandsbediening
Kastkleuren: wit, crème (Ral 9001), naturel (Ral 9006) (andere Ral-kleuren mogelijk mits toeslag)
Doek: Dickson Orchestra collectie

meer info

Type: V296 - SANTOS: Extra stevigheid! Met het Santos zonnescherm van Verano® combineert u twee bijzonder belangrijke eigenschappen: compactheid én stevigheid. De extra stevige knikarmen zorgen dat het zonnescherm extreem goed tegen windvlagen kan. Dit type knikarmscherm wordt veelal alleen toegepast bij extra brede zonneschermen. Dé oplossing voor een diep terras!n Een maximale breedte van 6 meter is normaal voor dit type 'standaard' zonnescherm. De maximale uitval van de Santos maakt daarentegen wel een wezenlijk verschil, deze is namelijk groter dan gemiddeld: maar liefst 3,5 meter. Het Santos zonnescherm van Verano® is dus ideaal wanneer u een diep terras wilt voorzien van voldoende schaduw. De hellingshoek van dit zonnescherm is in te stellen tussen de 5 en 70 graden. Ultieme luxe! De Santos kan worden uitgerust met speciale LED-verlichting. In de knikarmen worden LED spots vakkundig geïntegreerd, met sfeervolle zonwering als resultaat. Smaakvolle bescherming! Verano® besteedt veel aandacht en zorg aan de doekencollecties voor zonneschermen. Zo heeft Verano® een selectie gemaakt met hoge kwaliteitsdoeken. De stoffen verzekeren u van de beste UV-bescherming, erg belangrijk als u zorgeloos wilt genieten van een zomerse dag. Laat u inspireren en aak een keuze uit meer dan 100 unieke doeken in verschillende kleuren en patronen. Het totaalpakket! De extra stevige knikarmen, de grote uitval, de luxe LED-verlichting, een keuze uit plafond- of wandmontage en de standaard elektrische bediening bieden een verrassend totaalpakket en een ideale zonweringsoplossing. U bespaart zelfs de energie van het handmatig in- en uitdraaien van het zonnescherm. Ga voor optimaal gebruikersgemak, ga voor de Santos!
Breedte: 0 mm - 6000 mm
Uitval: 0 mm - 3500 mm
Bediening: Manueel / SOMFY met schakelaar / SOMFY RTS (afstandsbediening) / SOMFY IO
Kastkleuren: alle RAL-kleuren
Doek: Dickson Orchestra

meer info

Type: De V480 - CANNES is één van de vele schermen uit het Vervo assortiment. Het is een uitstekend volledig gesloten casettescherm met een compacte en fraai afgeronde voorlijst. Inclusief doekgoot over de volledige lengte. Speciaal ontworpen voor grotere breedtes, zelfs tot meer dan 13 meter. Doek kan doorlopend geleverd worden tot 10 meter breed. Ingebouwde verlichting of lichtbalk is een optie. Het scherm is uitgerust met een bovenrolsysteem. De comfortabele Cannes! Heeft u een breed terras en wilt u dit terras volledig beschermen tegen de zon? Dan is het Cannes zonnescherm van Verano® de perfecte oplossing! Het zonnescherm kan namelijk in een breedte van maar liefst 13 meter worden uitgevoerd. De Cannes blijft zeer stevig en betrouwbaar, ondanks de grote afmetingen. Onbezorgd genieten van uw terras in de schaduw. Stijlvol ontwerp! De ronde vormen en nauwkeurige afwerking zorgen ervoor dat de Cannes een prachtige uitstraling heeft. Het cassettesysteem zorgt ervoor dat het doek volledig beschermd is tegen vuil en regenwater. Zo geniet u jarenlang van uw zonwerende doek. Het hoogwaardige aluminium, waarvan de cassette is gemaakt, heeft eveneens een zeer lange levensduur. Kortom: zorgeloos jarenlang genieten van het Cannes zonnescherm van Verano®. Leuk printje, mooi tintje! Op zoek naar een uitgesproken print of een modern effen kleur? De uniek kleurencollectie van Verano® biedt u alle mogelijkheden. De grote verscheidendheid aan kleuren en dessins zijn allemaal even stijvol en van hoogwaardige kwaliteit. Open en dicht! Genieten van de buitenlucht is op zichzelf al een luxe, maar het kan luxueuzer. Het Cannes zonnescherm is namelijk uit te rusten met een tijdklok of weersensor. Het zonnescherm regelt dan automatisch het openen en sluiten, afhankelijk van de weersomstandigheden of tijden die u in heeft gesteld. De elektrische bediening met een wandschakelaar of afstandsbediening zorgt voor extra comfort, maar het Cannes zonnescherm is ook met de hand te bedienen. Spots on! Het geïntegreerde lichtsysteem maakt het Cannes zonnescherm nog éxclusiever! Het speciale verlichtingsprofiel, voorzien van lichtspotjes, kan worden toegevoegd aan de Cannes en zo worden de zomeravonden nog sfeervoller. Verras uw familie en vrienden met deze luxe optie!
Breedte: 0 mm - 13000 mm (breder op aanvraag)
Uitval: 0 mm - 4000 mm
Bediening: Manueel / SOMFY met schakelaar / SOMFY RTS (afstandsbediening) / SOMFY IO
Kastkleuren: alle RAL-kleuren
Doek: Dickson Orchestra

meer info

Type: Opties - Er zijn tal van opties mogelijk bij het monteren van zonwering: 1) lichtbalken (ingebouwd of in opbouw), 2) verwarmingstoestel, 3) wind- en zonsensoren, 4) volants recht of gegolfd, enz.

meer info

6 productenpagina's: 1