test Vervo zonneweringen

Ramen & deuren in ALU en PVC

Type: Systeem met een diepte van 70 mm, met externe afdichting, 5-6 kamer. Systeem IDEAL 4000 is een nieuwe generatie van profielen, die reeds aan de eisen van de ramen in de toekomst voldoet. Ze combineren de nieuwste technologie met het hoogste comfort van wonen. Sterk profiel met een breedte van 70 mm en een grote kamer voor de stalen wapening zorgen voor een optimale statische parameters en laten de uitvoering van groot formaat ramen mogelijk. Multi-kamer-ontwerp zorgt voor de hoge thermische en akoestische isolatie. Harmonieus en origineel design, gecombineerd met een grote aantal systeemoplossingen zorgt voor onbeperkte mogelijkheden om vensters te maken in eigen stijl. Klassieke lijnen van de slanke profielen zijn en garantie van tijdloze elegantie. Voor degenen die op zoek naar uitzonderlijke flexibiliteit zijn bestaat een serie rond lijn, onderscheiden door de zacht uitstraling en milde afronding. Met de afgeronde contouren van de profielen, creeeren zeer aantrekkelijk uiterlijk en zijn geschikt voor een modern interieur. Verschillende soorten glaslatten zorgen voor extra styling en laten het venster beter bij het interieur passen. Systeem Ideal 4000 is universeel in de toepassingen, zowel in de moderne architectuur; een of meer gezinswoning als voor renovatie. In het tweede geval, waar vaak niet mogelijk is om het venster te vergroten, een bijzonder belangrijk voordeel is, dat de breedte van het frame en de vleugels wordt verlaagd – de oppervlakte van glas vergroot en laat meer licht naar binnen. * 5-6 kamerprofiel en inbouwdiepte van 70 mm garanderen een optimale thermische en geluidsisolatie (1,3 W/m2K volgens DIN 52619) * grote versterkingskamer garandeert de juiste stabiliteit * esthetische en onzichtbare ruitdichtingen * 15 graden hoek van de kaderrand en vleugel zorgen voor een optimale waterafvoer * 13 mm verschuiving van de groef van het beslag maakt mogelijk om grotere scharnieren te gebruiken en op die manier het meer inbraakbesteding te maken * uiterst duurzame en moderne EPDM dichtingen zorgen voor goede aaneensluiting en ongestoorde werking * zachte afrondingen en hoeken zorgen voor modern en elegant uiterlijk * gladde oppervlakte van de kader maakt het reinigen en onderhoud zeer makkelijk

meer info

Type: Systeem met een diepte van 70 mm, met de middelste afdichting, vijf – kamer. Systeem Ideal 5000 is het ideale profiel, die reeds aan de eisen van de ramen in de toekomst voldoet. Sterk profiel met een breedte van 70 mm en een grote kamer voor de stalen wapening zorgen voor een optimale statische parameters en laten de uitvoering van groot formaat ramen mogelijk. Ze combineren de nieuwste technologie met het hoogste comfort van wonen. Vijf – kamer – ontwerp zorgt voor de hoge thermische en akoestische isolatie. Dit zijn de profielen met de middelste afdichting. De aanwezigheid van een derde afdichting maakt een scheiding; zogenoemde ”droge kamer ” welk zorgt voor duurzaamheid van de fittingen. * 5 kamerprofiel en inbouwdiepte van 70 mm garanderen een optimale thermische en geluidsisolatie (1,2 W/m2K volgens DIN 52619) * Constructie met middendichting waardoor een zg. "droge kamer" ontstaat waarin het beslag werkt * 13 mm verschuiving van de groef van het beslag maakt mogelijk om grotere scharnieren te gebruiken en op die manier het meer inbraakbesteding te maken grote versterkingskamer garandeert de juiste stabiliteit * Afgeronde lijnen zorgen voor modern en harmonieus uiterlijk * Onzichtbare ruitdichtingen vergroten de esthetiek van het raam * 15 graden hoek van de kaderrand en vleugel zorgen voor een optimale waterafvoer

meer info

Type: Systeem met een diepte van 80 mm, met de externe afdichting, 6 kamer. Bij het ontwerp is de aandacht op de uitsraling en een thermische isolatie gelegd. Moderne design soft – line met zachte afschuiningen en rondingen geeft de ramen harmonieus uitstraling, breedte van 80 mm geeft een optimale thermische en akoestische isolatie. Systeem ideal 7000 is de perfecte keuze als het om technische en esthetische redenen gaat. Perfecte keuze van de vorm maakt het ideaal 7000 een belangrijk element in het interieur, die is een onderdeel van originele en onconventionele uitstraling. Net als bij de andere systemen, is het principe van compatibiliteit voor nieuwe oplossingen met al bestaande bewaard. Dit biedt de mogelijkheid om het combineren van individuele producten met elkaar met behulp van rijke gamma accessoires. Het samenstellen van de verschillende versies van de vleugels en glaslatten geven de mogelijkheid om een venster stylen en een zeeruiteenlopende projecten te realiseren. * 6 kamer structuur en diepte van 80mm * Moderne design, ronde lijnen en zachte schuine kanten geven harmonieus uitstraling * Mogelijkheid om beglazing tot 41 mm te gebruiken * Grote kamer van wapening zorgt voor extra stabiliteit * Mogelijkheid om verschillen glaslatten te gebruiken voor meerdere styling.

meer info

Type: Systeem van een diepte van 85 mm met interne afdichting, 6 kamers. Er is groote nadruk op de reductie van termische en akustiche parameters gelegd; in serie Ideal 8000 is het mogelijk dankzij diepte van profiel 85mm, verhogen van aantal kamers en drievouduge afdichting.

meer info

Type: Systeem MB-45 "koude systeem" - wordt gebruikt voor buiten of binnen constructies, waar de thermische isolatie niet hoog is. De profielen worden van een kamer onderdeel gemaakt. Het grootste voordeel daarvan is de duurzaamheid, veelzijdigheid en relatief lage prijs. De bouwdiepte van de ramen is 45 mm, bouwdiepte van het venster is gelijk aan 45 mm (kader), 54 mm (vleugel). Dergelijke veronderstelde diepte van het kader en de vleugel geven het effect van het ene oppervlak van de buitenkant na de sluiting. De vorm van de profielen zorgt voor slanke en stevige constructie.

meer info

Type: De MB-60 wordt een "warm" systeem genoemd. 3-kamer profiel bestaat uit drie kamers gecombineerd met isolatiehouder met uitstekende thermische eigenschappen. Daarom is het ook mogelijk om twee kleuren profielen - verschillende kleuren aan de buitenzijde en aan de binnenzijde. Het systeem van afdichtingen EPDM synthetische rubber verhoogt de thermische isolatie van het venster, en vermindert de condensatie van waterdamp. De bouwdiepte van het venster is 60 mm (kader), 69 mm vleugel. Aangenomen diepte van de vleugel en van de kader geven het effect van een oppervlak van buiten na sluiting - in het geval van het venster en het effect van de naar elkaar toegekeerde oppervlakken bij de vleugels en kader van de deuren. De vorm van de profielen zorgt voor slanke en stevige ramen en deuren.

meer info

Type: precensedeuren

meer info

7 productenpagina's: 1