test Vervo zonneweringen

Verandazonwering

Type: V600 - HELSINKI Voorkom een oververhit terras! De Helsinki zonwering bevindt zich aan de bovenzijde van de veranda, serre of terrasoverkapping. Wanneer de temperatuur tijdens een zonnige dag behoorlijk oploopt, blijft het met deze zonwering heerlijk aangenaam in uw serre of op uw veranda. Eenvoudig en doeltreffend! De Helsinki heeft een lengte (uitval) van 150 t/m 500 cm en is standaard uitgevoerd met een elektro-motor. Vanaf een lengte van 400 cm is een vaste tussenrol nodig om doorhangen te voorkomen. De Helsinki heeft een maximale breedte van 900 cm. U kunt kiezen uit 3 standaard framekleuren: wit, ivoor en bruin.
Breedte: 0 mm - 9000 mm (breder op aanvraag)
Uitval: 0 mm - 5000 mm
Bediening: SOMFY RTS (afstandsbediening)
Kastkleuren: alle RAL-kleuren
Doek: Dickson Orchestra, Soltis 86, Soltis 92

meer info

Type: V610 - OSLO: Optimale verandazonwering! Optimaal genieten van uw veranda doet u met verandazonwering van Verano®. De V610-Oslo biedt optimale bescherming tegen de warmte van de zon doordat de zonwering op het ‘dak’ geplaatst wordt. Zo houdt de Oslo de zonnestralen tegen voordat zij uw veranda binnendringen. De Oslo verandazonwering is uitermate geschikt voor brede veranda’s, serres en terrasoverkappingen. Brede verandazonwering! De Oslo verandazonwering is uitermate geschikt voor brede veranda’s, serres en terrasoverkappingen. De Oslo kan namelijk een breedte beslaan van maar liefst 10 meter, zonder stabiliteit en stevigheid te verliezen. Frisse verandazonwering! Kiest u de Oslo als verandazonwering voor uw brede terras? Denk dan goed na over de kleur van het zonwerende doek, want het bepaalt de uitstraling van uw veranda, serre en terrasoverkapping. Verano® heeft een uitgebreide collectie zonwerende doeken voor uw verandazonwering, met veel variatie in kleuren en dessins. Elektrische verandazonwering! De V610-Oslo wordt standaard geleverd met elektrische bediening van kwaliteitsmerk Somfy. U kunt kiezen uit elektrische bediening middels een schakelaar of draadloze bediening middels een afstandsbediening. De laatste optie biedt optimaal comfort in het gebruik van uw verandazonwering.
Breedte: 0 mm - 10000 mm (breder op aanvraag)
Uitval: 0 mm - 5000 mm
Bediening: SOMFY RTS (afstandsbediening)
Kastkleuren: alle RAL-kleuren
Doek: Dickson Orchestra, Soltis 86, Soltis 92

meer info

Type: V630 - MALMÖ: Verrassende verandazonwering! De Malmö verandazonwering is momenteel dé innovatie op het gebied van buitenleven! Naast zonwering boven de veranda, serre of terrasoverkapping, is de Malmö namelijk ook te gebruiken als sfeervolle pergola. En bent u de pergola beu? Dan kunt u deze heel gemakkelijk weer omtoveren tot verandazonwering. Kortom: u investeert in één product, maar u krijgt er eigenlijk twee. Malmö als pergolazonwering! In feite is deze pergola een kruising tussen een zonnescherm en een terrasoverkapping. De voordelen van beide producten komen daarom ook samen in deze pergolazonwering. Net als bij een terrasoverkapping staat de Malmö op robuuste palen. Hierdoor is het product zeer stevig en goed bestand tegen harde wind. Profiteer tegelijkertijd van het grote voordeel van een zonnescherm. Wanneer u wilt genieten van de openlucht, rolt u het doek namelijk heel gemakkelijk in. Malmö als verandazonwering! Gebruik de Malmö als verandazonwering aan de bovenzijde van uw serre, veranda of terrasoverkapping. Deze zonwering is behoorlijk effectief, doordat de warmte al wordt geweerd vóórdat de zonnestralen uw veranda binnendringen. De Malmö heeft verplaatsbare geleiders. Hierdoor kan de zonwering probleemloos op een veranda worden geplaatst met een schuine hoek in het dak.
Breedte: 0 mm - 6000 mm
Uitval: 0 mm - 6000 mm
Bediening: SOMFY RTS (afstandsbediening)
Kastkleuren: alle RAL-kleuren
Doek: Dickson Orchestra, Soltis 86, Soltis 92

meer info

Type: V650 - TALLINN: Baleinzonwering! De Tallinn baleinzonwering wordt aan de onderzijde van het dak geplaatst. Hierdoor weert deze zonwering niet alleen licht en warmte, maar zorgt deze ook voor een sfeervolle uitstraling. Let op! Let op! De V650-Tallinn is niet geschikt voor gebruik bij terrasoverkappingen die zijn voorzien van terrasverwarming en/of halogeenverlichting. Door hun warmteontwikkeling kan het doek van de zonwering verbranden. Bij toepassing van LED-verlichting in uw terrasoverkapping is er geen gevaar voor beschadiging van uw doek. Stralende kleuren! De Tallinn verandazonwering straalt van zichzelf al sfeer en warmte uit, maar met de keuze van het doek kunt u deze sfeer versterken. Bij de Tallinn wordt gebruikgemaakt van screendoek. Dit doek heeft een hoge beschermingsgraad, zorgt voor behoud van natuurlijk licht en is zeer sterk. Verano heeft 2 eigen screendoekcollecties met in totaal 75 doekkleuren. Keuze genoeg dus!
Breedte: 0 mm - 4000 mm
Uitval: 0 mm - 5000 mm
Bediening: SOMFY RTS (afstandsbediening)
Kastkleuren: alle RAL-kleuren
Doek: Screendoek

meer info

4 productenpagina's: 1