test Vervo zonneweringen

Wind- & tuinschermen

Type: Windscherm Biarritz Windscherm: in de zon, uit de wind! Het Biarritz windscherm van Verano maakt van elk windrijk terras of balkon een aangename plek om te vertoeven. Handig, want het kan behoorlijk waaien in Nederland. Plaats het glazen windscherm op de gewenste plek en u geniet maximaal van het zonnetje. Langer buiten! Het is mogelijk meerdere windschermen aan elkaar te koppelen. Zo kunt u zelf bepalen hoe groot de windvrije plek wordt. Het Biarritz windscherm kan zelfs gebruikt worden om een terrasoverkapping mee af te sluiten. Dat scheelt behoorlijk in de gevoelstemperatuur, zodat u meer en langer kunt genieten onder uw overkapping. Voor extra privacy! Het Biarritz windscherm kent eindeloze mogelijkheden en is multi-inzetbaar. Zo kunt u ervoor kiezen het glazen windscherm deels uit te voeren in volkern (Trespa). De inkijk wordt hierdoor beperkt, waardoor u meer privacy heeft. Bovendien kan het windscherm op meerdere manieren geplaatst worden: via een pin in de grond, via een voetplaat op de grond of op wieltjes (verrijdbaar). Goed om te weten! De Biarritz kan worden uitgevoerd met gehard glas of gelaagd veiligheidsglas. Beide typen glas zorgen voor bescherming tegen persoonlijk letsel, mocht er sprake zijn van glasbreuk. Wij kunnen dit garanderen als het windscherm 85 cm of lager is (gemeten vanaf vloerniveau). Indien er achter en voor het windscherm een niveauverschil van meer dan 1 meter is, is er sprake van een doorvalrisico. In dat geval dient er uitsluitend gelaagd veiligheidsglas toegepast te worden. Ook belangrijk: de Biarritz is niet te gebruiken als balustrade, maar kan wel tegen een balustrade aan worden geplaatst.
Breedte: 0 mm - 3000 mm (per veld)
Uitval: 0 mm - 2500 mm (hoogte)
Bediening: N.V.T.
Kastkleuren: alle RAL-kleuren
Doek: helder glas (5mm), gehard

meer info

Type: Windscherm Luderitz Beweegbaar windscherm! Het Lüderitz windscherm is uniek in Nederland en zeer populair! De kracht van dit windscherm is dat u het in of uit kunt schuiven. Heeft u behoefte aan een koel briesje? Dan schuift u het windscherm in. Wilt u uit de wind zitten? Dan schuift u het scherm heel gemakkelijk uit. Ideaal als terrasafscheiding of op het balkon. Multi-inzetbaar! De Lüderitz is ideaal als terrasafscheiding, tegen een balkonbalustrade, afdichting van een terrasoverkapping of in de horeca. Bovendien is het mogelijk meerdere windschermen aan elkaar te koppelen, waardoor de afscheiding zo breed kan worden als gewenst. Optimaal comfort! Het Lüderitz windscherm kunt u naar uw eigen wens in- en uitschuiven. U bepaalt zelf de stand. Dit doet u door middel van de ingebouwde motor met slechts één druk op de knop. We hebben ook een variant met handbediening. Unieke Luderitz! U bepaalt zelf hoe uw windscherm eruit komt te zien. De Lüderitz wordt standaard uitgevoerd in helder glas. Voor extra veiligheid kiest u voor een stevigere variant met dikker glas. Ook kunt u kiezen voor matglas, voor extra privacy. Op deze manier geeft u een eigen draai aan uw windscherm. Voor de veiligheid! U kunt kiezen voor een Lüderitz met gehard glas of gelaagd veiligheidsglas. Beide typen bieden bescherming tegen persoonlijk letsel, mocht er sprake zijn van glasbreuk. Echter, het windscherm moet dan niet hoger zijn dan 85 cm (gemeten vanaf vloerniveau en inclusief bewegende delen). Indien er achter en voor het windscherm een niveauverschil van meer dan 1 meter is, is er sprake van een doorvalrisico. In dat geval dient er uitsluitend gelaagd veiligheidsglas toegepast te worden.
Breedte: 0 mm - 3000 mm (per veld)
Uitval: 0 mm - 2500 mm (hoogte)
Bediening: SOMFY RTS (afstandsbediening)
Kastkleuren: alle RAL-kleuren
Doek: helder glas (5mm), gehard

meer info

Type: Martinique V750 Sterk en solide! De V750-Martinique schutting van Verano® is van aluminium. Dit maakt de schutting weersbestendig, onderhoudsvrij en zorgt dat deze lang mee gaat. De schutting geeft een optimaal gevoel van privacy. Daarnaast krijgt uw tuin een moderne en stijlvolle uitstraling. Mix & match ! De Martinique is naar persoonlijke wens samen te stellen. De schutting is onder andere uit te voeren met beweegbare lamellen, glas (helder of mat), houtnerf, volkern- of met een perforatieplaat. Schut(ting) kleur! De Martinique van Verano® sluit helemaal aan op de grijs, antraciete kleurtrend. De schutting gaat daardoor perfect samen met uw trendy tuinmeubilair, loungeset of tegels. Zo creëert u een harmonieuze situatie in uw tuin.
Breedte: 0 mm - 2000 mm (per veld)
Uitval: 0 mm - 2100 mm (hoogte)
Kastkleuren: alle RAL-kleuren
Doek: N.V.T.

meer info

Type: Tarifa V720 Basic schutting! De Tarifa is een instapmodel schutting; doeltreffend en zonder poespas. Doeltreffend, want uitermate goed in het bieden van privacy, het tegenhouden van wind en het dempen van geluid. Zonder poespas, want het uiterlijk is eenvoudig en ongecompliceerd. Onderhoudsarm aluminium! Deze schutting is opgebouwd uit aluminium staanders en planken. Hierdoor staat de Tarifa garant voor een lange levensduur, extra stevigheid en weinig onderhoud. Bovendien biedt het materiaal privacy (geen doorkijk mogelijk) en rust. Kortom: de Tarifa is een tuinafscheiding om jarenlang zorgeloos van te genieten. Maximale afmetingen! De Tarifa wordt speciaal voor u op maat gemaakt en heeft een maximale afmeting van 2 m breed x 1,75 m hoog. De schuttingen kunnen worden gekoppeld, zodat de gewenste breedte heel gemakkelijk gerealiseerd kan worden. De schutting kan ook worden gekoppeld met het Biarritz windscherm, zodat een afscheiding gecreëerd kan worden die afwisselend van glas en van aluminium planken is. Meerdere toepassingen! De Tarifa oogt bescheidener dan haar grote broer, de Martinique. Dat komt voornamelijk doordat dit instapmodel minder hoog en minder robuust is. Hierdoor is de Tarifa niet alleen ideaal als erfafscheiding, maar ook als ruimteverdeler of windscherm in uw tuin.
Breedte: 0 mm - 2000 mm (per veld)
Uitval: 0 mm - 1750 mm (hoogte)
Bediening: N.V.T.
Kastkleuren: alle RAL-kleuren
Doek: N.V.T.

meer info

4 productenpagina's: 1