test Vervo zonneweringen

Terrasscherm

Type: Lucca V810 Op rolletjes! De Lucca is een stijlvol terrasscherm op wielen. Handig, want dat maakt dit terrasscherm niet alleen vrijstaand, maar ook verplaatsbaar. Zo biedt dit scherm bescherming tegen de zon op elk willekeurig plekje in uw tuin. Heerlijk beschut! De aluminium constructie op wielen bevat aan weerszijden een zonnescherm, dat in- en uitgerold kan worden. De stand van de zonneschermen zijn in schuinte traploos in te stellen van 5º tot 70º.De uitval is 400, 500, of 600 cm. Een sfeervol terras! U kunt zelf kiezen tot hoe ver de stof van het zonnescherm kan uitrollen: 4, 5 of 6 meter. Zo is het mogelijk een terras met maar liefst 36m² schaduw te creëren. Kortom: een verademing voor elke tuin! Kies uw stof! Kies de stof die bij u past! De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Van eigentijds grijs tot verrassend paars en van neutraal taupe tot klassiek groen. Bovendien zijn er verschillende patronen en dessins, zoals blokstrepen, krijtstrepen en fantasiedessins.
Breedte: 0 mm - 6000 mm
Uitval: 0 mm - 6000 mm
Bediening: Manueel / SOMFY met schakelaar / SOMFY RTS (afstandsbediening) / SOMFY IO
Kastkleuren: alle RAL-kleuren
Doek: Dickson Orchestra

meer info

Type: Siena V820: Een juweeltje! De Siena valt op door haar fascinerende vormen en verrassende uitstraling. Hierdoor is dit vrijstaande terrasscherm een echte verfraaiing voor uw tuin en terras. Oneindig uit te breiden! De unieke eigenschap van de Siena is dat u heel eenvoudig meerdere terrasschermen aan elkaar kunt koppelen. Zo bepaalt u zelf hoe groot uw afgeschermde terras wordt. Bovendien is de Siena hierdoor ook ideaal voor gebruik in de horeca. Meer over materiaal! De Siena bestaat uit een zware en stabiele aluminium constructie die is overspannen met zonwerend doek. Voor de kleur van het doek kan een keuze worden gemaakt uit de Sunworker collectie. Vraag hiernaar bij Vervo.
Kastkleuren: alle RAL-kleuren
Doek: Sunworker

meer info

Type: Terrasscherm Viareggio: Horeca terrasscherm! Het terrasscherm Viareggio is de ideale oplossing voor de horecabranche. Met de Viareggio kunt u maar liefst 36 vierkante meter beschut terras creëren! Daarnaast is dit terrasscherm uitermate geschikt voor gebouwen waar geen zonnescherm aan gemonteerd kan of mag worden. Praktische eigenschappen! De constructie van terrasscherm V802-Viareggio is door het hoogwaardige aluminium erg sterk en solide. Het terrasscherm is hierdoor onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Dit vrijstaande scherm met Italiaanse alure is beschikbaar tot een maximale breedte van 6 meter en met een maximale uitval van 3 meter per zijde. Vraag uw Verano® dealer naar de mogelijkheden!
Breedte: 0 mm - 6000 mm
Uitval: 2x 0 mm - 3000 mm
Bediening: Manueel / SOMFY met schakelaar / SOMFY RTS (afstandsbediening) / SOMFY IO
Kastkleuren: alle RAL-kleuren
Doek: Dickson Orchestra

meer info

3 productenpagina's: 1