test Vervo zonneweringen

Glaswanden

Type: Glaswand Sa Caleta: Flexibele glaswand voor buiten! De Sa Caleta glaswand is de ideale oplossing om uzelf te beschermen tegen weer en wind. De glaswand bestaat uit losse panelen die onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen. Zo kunt u de wand naar wens en afhankelijk van het weer gedeeltelijk of helemaal open en dicht schuiven. Hierdoor wordt de Sa Caleta vaak gebruikt om balkons en terrasoverkappingen mee af te sluiten. Door weer en wind! De Sa Caleta bestaat uit losse panelen die onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen. De panelen zijn helemaal van glas en hebben geen omkadering. Zo ontstaat een glazen ruimte die beschutting biedt, terwijl de inval van daglicht en het uitzicht naar buiten behouden blijft. U kunt extra lang genieten, doordat de wind wordt tegengehouden en de glazen ruimte op een natuurlijk manier wordt verwarmd door de zon. Ideaal te combineren! De Sa Caleta kan worden ingebouwd in alle Verano® terrasoverkappingen. Doordat deze glaswand een onderschuifsysteem heeft, hoeft uw terrasoverkapping het gewicht van de glazen panelen niet te dragen. U kunt dus volledig blijven vertrouwen op de extreem veilige terrasoverkappingen van Verano®. Kleur van het profiel! De glazen panelen worden in een aluminium profiel geplaatst. Dit profiel kan standaard worden uitgevoerd in ivoor, wit of antraciet. Zo past het naadloos bij de Verano® terrasoverkappingen.
Breedte: 0 mm - 4750 mm
Uitval: 0 mm - 2500 mm (hoogte)
Bediening: N.V.T.
Kastkleuren: alle RAL-kleuren
Doek: glas verdeeld over breedte (max 828mm)

meer info

Type: Talamanca V762: Luxe glazen schuifwand! De Talamanca glaswand is een stevige glaswand die van alle gemakken is voorzien. Een ingebouwde meenemer zorgt ervoor dat de losse volglazen panelen aan elkaar verbonden zijn. Op deze manier kunt u uw terrasoverkapping in één beweging openen en afsluiten. Langer buiten genieten! Met de Talamanca glaswand creëert u een afsluiting van uw balkon of terrasoverkapping die bescherming biedt tegen weer en wind. De lage opstap, goede afdichting en vrije afwatering zorgen ervoor dat dit glazen systeem in veel situaties is toe te passen. Talloze opties! De Talamanca glaswand bestaat uit volglazen panelen. Dit houdt in dat de panelen een open zicht geven op de tuin zonder belemmeringen. De Talamanca is verkrijgbaar als 3-, 4-, 5- of 6-delige glaswand met een maximale breedte van 6 meter. De glazen panelen worden in een aluminium profiel geplaatst wat standaard uitgevoerd kan worden in ivoor, wit of antraciet. Veilig vergrendeld! Een groot voordeel van de Talamanca is dat de glazen wand vergrendeld kan worden met een cilinderslot. Uw terrasoverkapping is zo op een veilige en comfortabele manier af te sluiten.
Breedte: 0 mm - 6000 mm
Uitval: 0 mm - 3000 mm (hoogte)
Bediening: N.V.T.
Kastkleuren: alle RAL-kleuren
Doek: glas 10 mm gehard, voorzien van geslepen facetranden

meer info

Type: Glaswand Serena: Van terrasoverkapping tot tuinkamer! µ Met de Serena kan een terrasoverkapping aan de zijkanten met vaste beglazing worden afgesloten. Zo ontstaat er een mooie en beschutte ruimte met veel glas en licht die de perfecte overgang vormt tussen natuur en woning. Bovendien kunt u beschut, en tijdens alle weersinvloeden, genieten van het buiten zijn. Drie varianten! De Serena glasafdichting is er in drie varianten: met een recht raam, een schuin raam en een spieraam. Het Serena spieraam kan geplaatst worden op een scheidingsmuur of rechte glaswand. Bovendien wordt het profiel van de glaswand aangepast op uw terrasoverkapping. Zo zijn er speciale profielen voor de Iseo, de Garda en de Riva terrasoverkapping. De glaswand past hierdoor altijd naadloos. Stevige constructie! De Serena bestaat uit een aluminium raam in combinatie met helder veiligheidsglas. Het gebruik van aluminium brengt veel voordelen met zich mee. Het is sterk, stabiel, onderhoudsvrij en kleurvast en zorgt het voor tientallen jaren woonplezier. Bovendien is aluminium inbraak- en geluidswerend.
Breedte: 0 mm - 5000 mm
Uitval: 0 mm - 3200 mm
Bediening: N.V.T.
Kastkleuren: alle RAL-kleuren
Doek: helder glas (melkglas als optie), gelaagd veiligheidsglas 44.2

meer info

Type: Solano V790: Stabiel schuifraam! Met het Solano schuifraam van Verano® sluit u een terrasoverkapping aan de voorkant af met een glazen schuifwand. In combinatie met de Serena glasafdichting kunt u een terrasoverkapping volledig afsluiten. Zo kunt u beschut tegen alle weersinvloeden genieten van het heerlijke gevoel buiten te zijn. Gedeeltelijk te openen! U kunt kiezen voor een schuifraam met 2 of met 4 glazen wanden. De 2-delige variant heeft 1 schuifbaar deel en de 4-delige variant heeft 2 schuifbare delen. De schuifbare delen kunt u achter het vaste deel schuiven, waardoor de binnenruimte in direct contact komt te staan met uw tuin. Zo geniet u volop van alle elementen uit de natuur! Veilig op slot! De Solano bestaat uit een aluminium raam in combinatie met helder veiligheidsglas. Vanaf de buitenkant kunt u het schuifraam dichtdoen met een sleutel. Aan de binnenzijde is het schuifraam vergrendelbaar. Zo heeft u altijd een veilig gevoel.
Breedte: 0 mm - 6000 mm
Uitval: 0 mm - 2600 mm (hoogte)
Bediening: N.V.T.
Kastkleuren: alle RAL-kleuren
Doek: gelaagd veiligheidsglas 44.2

meer info

4 productenpagina's: 1