test Vervo zonneweringen

Uitvalschermen

Type: Rimini V110: Traditioneel scherm! De Rimini is het meest eenvoudige uitvalscherm van Verano en is vooral geschikt voor smallere ramen. De eenvoud van het scherm gaat niet ten koste van de stevigheid van het product. Integendeel: de windvaste uitval-armen zorgen voor een doeltreffend, solide en buitengewoon veilig uitvalscherm. Kleur uw Rimini! Kleur is niet alleen van belang binnenshuis. Ook de buitenkant bepaalt het karakter van een woning. Denk daarom goed na over de kleur van uw uitvalscherm. Verano heeft een eigen kleurencollectie met meer dan 180 kleuren en dessins. Van traditioneel gestreept en klassiek donkergroen tot opvallend geel en stijlvol zwart. Bedien uw Rimini! Met slechts één druk op de knop doet een elektrische motor al het werk voor u. Het uitvalscherm schuift dicht en de schaduw vult de ruimte. U kunt kiezen voor bediening middels een wandschakelaar of een afstandsbediening. Uiteraard is het ook mogelijk het uitvalscherm met de hand te bedienen.
Breedte: 0 mm - 4000 mm
Uitval: 0 mm - 1500 mm
Bediening: vast of SOMFY RTS (afstandsbediening)
Kastkleuren: alle RAL-kleuren
Doek: Dickson Orchestra, Soltis 86, Soltis 92

meer info

Type: Napoli V120: Standvastig scherm! Dit uitvalscherm is ideaal voor het bekleden van bredere ramen. De stevige uitval-armen zijn windvast en daardoor zeer betrouwbaar. Dit type uitvalscherm kan worden uitgevoerd met praktische glijarm, zodat er een vrije doorloop mogelijk is onder het uitvalscherm. Kleur uw Napoli! Geef het doek van uw Napoli uitvalscherm een mooi kleurtje. De kleurencollectie van Verano® bestaat uit meer dan 180 kleuren. Bedien uw Napoli! Met de keuze voor het bedieningstype bepaalt u de mate van comfort. De meest basic bediening is een handbediening door middel van een draaistang. Een elektrische bediening zorgt voor meer gemak en comfort. Een motor doet namelijk al het werk.
Breedte: 0 mm - 5000 mm
Uitval: 0 mm - 1500 mm
Bediening: SOMFY RTS (afstandsbediening)
Kastkleuren: alle RAL-kleuren
Doek: Dickson Orchestra, Soltis 86, Soltis 92

meer info

Type: Mallorca V150/V155: Semi-cassette scherm! De Mallorca en Mallorca-speciaal zijn compacte semi-cassette schermen. Dit betekent dat er geen vuil of vocht kan binnendringen aan de bovenzijde van het uitvalscherm. Hierdoor gaat het doek extra lang mee. De semi-cassette heeft een stoere vierkante vormgeving. Dit uitvalscherm is optioneel uit te voeren met glijarmen, zodat er een vrije doorloop mogelijk is onder het scherm. Zijkap of muursteun! Het Mallorca uitvalscherm wordt aan uw gevel bevestigd door middel van zijkappen. Het Mallorca-speciaal uitvalscherm wordt aan uw gevel bevestigd door middel van muursteunen. Hierdoor krijgt deze variant extra stevigheid. Kleur uw Mallorca! Met de kleur van uw uitvalscherm bepaalt u de uitstraling van uw gevel. Verano heeft een eigen kleurencollectie met een ruime keuze aan kwalitatief hoogwaardige doeken. Sommige doekkleuren zijn geďnspireerd op de natuur, zoals zandkleuren, taupe, bruin en bosgroen. Houdt u van strak en industrieel, dan zijn er vele grijs- en zwarttinten waar u uit kunt kiezen. Uiteraard zijn er ook felle kleuren, zoals vurig rood, vrolijk geel en zonnig oranje. Bedien uw Mallorca! De uitvalschermen van Verano zijn gemakkelijk te bedienen, handmatig of elektrisch. Elektrische bediening zorgt voor extra comfort. Een fluisterstille elektromotor doet dan het werk. U kunt het uitvalscherm dan openen of sluiten met een wandschakelaar of een afstandsbediening. De motoren die Verano gebruikt zijn dóór en dóór getest en staan garant voor jarenlang onbezorgd gebruikersgemak.
Breedte: 0 mm - 4000 mm
Uitval: 0 mm - 1500 mm
Kastkleuren: alle RAL-kleuren
Doek: Dickson Orchestra, Soltis 86, Soltis 92

meer info

Type: Florence V160: Lange levensduur! Het Florence uitvalscherm heeft een volledige cassette. Dit houdt in dat het zonwerend doek van het scherm in opgerolde stand compleet beschermd is tegen vuil, insecten en weersinvloeden. Hierdoor gaat het uitvalscherm langer mee en geniet u jarenlang van een koele temperatuur in uw huis. Stevig en stabiel! Het Florence uitvalscherm wordt met muursteunen aan de gevel bevestigd. Hierdoor krijgt de constructie extra stevigheid mee. De uitval-armen zijn wind- of stormvast en dus bestand tegen onstuimige weersomstandigheden. Kleur uw Florence! Kies uit een uitgebreid palet aan kleuren. Van aardekleuren tot natuurlijke groentinten en van fris blauw tot warm rood. Er zijn ruim 180 doeken, variërend in kleur en dessin. Bedien uw Florence! Kies de bediening die bij u past: handmatig of elektrisch. Er zijn verschillende opties. Van simpel met een draaistang tot comfortabel en gemakkelijk met een afstandsbediening.
Breedte: 0 mm - 5000 mm
Uitval: 0 mm - 1500 mm
Bediening: Manueel / SOMFY met schakelaar / SOMFY RTS (afstandsbediening) / SOMFY IO
Kastkleuren: alle RAL-kleuren
Doek: Dickson Orchestra, Soltis 86, Soltis 92

meer info

Type: Markisolette V180: Luxueuze uitstraling! Een markisolette is het elegantere zusje van het uitvalscherm. Doordat het doek niet meteen naar voren uitloopt, lijkt uw raam langer. Dit geeft de gevel van uw huis, appartement of bedrijfspand een luxueus tintje. Beste van twee werelden! Een markisolette brengt de voordelen van een screen en een uitvalscherm samen. Bovenaan zit het doek verticaal tegen het raam aan, terwijl het onderste deel van het doek schuin uitloopt. Hierdoor is dit type uitvalscherm zeer geschikt voor hoge ramen; de uitval naar voren neemt minder ruimte in. Windbestendig! Een markisolette neemt minder ruimte in. Hierdoor krijgt de wind minder vat op het scherm. Bovendien dringt er aan het bovenste deel helemaal geen zonlicht uw huis binnen, doordat het doek ook aan de zijkanten uw raam bedekt. Kortom: alleen maar voordelen. Kleur uw markisolette! Onderstreep de luxueuze uitstraling van de markisolette en kies een kleur of dessin uit meer dan 180 stoffen. Bij Verano® kunt u de stof zelfs laten bedrukken met een logo, foto of zelf gekozen fantasie-patroon. Bedien uw markisolette! Voor ultiem gemak en comfort kiest u voor elektrische bediening. De markisolette opent en sluit dan automatisch met slechts één druk op de knop. Het is uiteraard ook mogelijk de markisolette met de hand te bedienen, via een draaistang, mono of staaldraad.
Breedte: 0 mm - 5000 mm
Uitval: 0 mm - 800 mm
Bediening: Manueel / SOMFY met schakelaar / SOMFY RTS (afstandsbediening) / SOMFY IO
Kastkleuren: alle RAL-kleuren
Doek: Dickson Orchestra, Soltis 86, Soltis 92

meer info

5 productenpagina's: 1