test Vervo zonneweringen

Markiezen

Type: Markiezen: Charmant en authentiek! Markiezen geven uw pand een sfeervolle en authentieke uitstraling. Door de klassieke vorm van een markies dringt er ook via de zijkanten van uw raam geen zonlicht uw huis binnen. Kies je markies! Verano heeft een breed assortiment markiezen. Hierdoor kunt u de markies tot in het kleinste detail afstemmen op uw wensen. Het frame vormt de basis van een markies. U kunt kiezen uit een aluminium, vurenhouten of grenenhouten frame. Ook voor de boven- en zijplank kunt u zelf het materiaal kiezen: aluminium of Red Cedar-hout. Bovendien kunt u zelf de biesband, het doek en de bediening kiezen. Klap, pet of standaard! Een markies met een grenenhouten frame is verkrijgbaar in drie modellen: het standaard model, petmodel of klapmodel. Het standaard model komt het meest voor. Dit model is vrijwel in alle situaties toe te passen. Een petmodel is ideaal als u een vrij uitzicht wilt behouden of als een gemakkelijke doorloop vereist is. Het klapmodel is ideaal als u een extra lange uitval wilt. Markiezen met een aluminium of vurenhouten frame hebben altijd een standaard model. In geuren en kleuren... Met de kleur van uw markies bepaalt u de uitstraling van uw gevel. Verano vindt het daarom belangrijk dat er een uitgebreid kleurenpalet is om uit te kiezen. Daarom hebben we een eigen doekcollectie, die bestaat uit ruim 180 zorgvuldig geselecteerde stoffen. De stoffen zijn van uitmuntende kwaliteit en zijn zeer effectief in het tegenhouden van warmte en licht. Kies de kleur en het dessin dat bij u past. Ultiem gemak! U opent en sluit de markies eenvoudig door middel van een bedieningskoord. De markiezen van Verano kunnen ook uitgerust worden met een elektromotor. Hiermee maakt u het uzelf nóg gemakkelijker. De zonwering opent of sluit dan automatisch met slechts één druk op de knop.
Breedte: 0 mm - 5000 mm
Uitval: 0 mm - 1600 mm
Bediening: SOMFY RTS (afstandsbediening)
Kastkleuren: alle RAL-kleuren
Doek: Dickson Orchestra of Swela

meer info

Type: Standaard model: Standaard en toch maatwerk! De standaard markies zult u het meest tegenkomen in het straatbeeld. Bij een standaard model zijn de zijkanten gesloten en bedekt het doek een groot deel van het raam. Hierdoor wordt de zon effectief geweerd, zelfs bij laagstaande zon of zonnestralen die vanaf opzij willen binnendringen. Standaard markiezen worden gebruikt in normale situaties waarbij geen doorloop nodig is. Wij bieden dit model aan met een frame van aluminium, vurenhout en grenenhout. Alle varianten zijn onderhoudsvrij en hebben een klassieke uitstraling. Onze collectie doeken bestaat uit ruim 180 doekkleuren, van trendy tot traditioneel. Voor ieder wat wils! Aluminium markies! Markiezen met een aluminium frame geven een moderne twist aan de traditionele uitstraling van een standaard markies. Aluminium oogt strak en modern. Bovendien is het stevig en onderhoudsvrij, waardoor aluminium markiezen een lange levensduur hebben. U kunt kiezen voor handmatige of elektrische bediening. Vurenhouten markies! Doordat vurenhout hard en elastisch is, is het een ideale houtsoort voor markiezen. Een markies met vurenhouten frame kan goed tegen een stootje en heeft een pure en authentieke uitstaling. Deze markies kan worden uitgevoerd met elektrische of handmatige bediening. Grenen markies! Grenen is een duurzame, massieve houtsoort en toch redelijk licht van gewicht. Hierdoor kan een markies van grenenhout een grotere breedte beslaan dan een standaard markies van vurenhout of aluminium. U kunt de markies helemaal naar eigen wens samenstellen door te kiezen voor het soort bediening, de kleur van het hout en de kleur van het doek.
Breedte: 0 mm - 5000 mm
Uitval: 0 mm - 1600 mm
Bediening: SOMFY RTS (afstandsbediening)
Kastkleuren: alle RAL-kleuren
Doek: Dickson Orchestra of Swela

meer info

Type: Petmodel: Petje af! De constructie van het petmodel loopt trapsgewijs omhoog. Hierdoor kunt u zonder belemmeringen onder de markies doorlopen. Bovendien oogt dit model minder traditioneel dan het standaard model. Deze speelse markies wordt veel toegepast bij winkelgevels, maar past ook goed bij nieuwbouwwoningen. Grenen markies! Een markies met een petmodel heeft een frame van grenenhout. Dit hout is duurzaam, massief en licht van gewicht. Doordat deze houtsoort veel gewicht kan dragen, kan een grenen markies een breedte beslaan van wel 6 meter. Doek en bediening! Het doek bepaalt in grote mate de uitstraling van uw markies. Omdat smaken verschillen hebben wij een collectie met maar liefst 180 doeken die variëren in kleur en patroon. Er zit zeker een doek bij dat past bij uw wensen. Naast het doek kunt u ook de bediening kiezen die u wilt: elektrisch of handmatig.
Breedte: 0 mm - 5000 mm
Uitval: 0 mm - 1600 mm
Bediening: SOMFY RTS (afstandsbediening)
Kastkleuren: alle RAL-kleuren
Doek: Dickson Orchestra of Swela

meer info

Type: Klapmodel: Als klap op de vuurpijl! Dit model bevat een speciaal mechanisme waardoor de markies verder naar voren klapt. Zo ontstaat een langere uitval waar je moeiteloos onderdoor kunt lopen. Het klapmodel wordt daardoor vaak gebruik in de horeca, boven openslaande deuren, bij ramen die zich direct aan een weg bevinden of om een overdekt terras mee te creëren. Grenen markies! Deze markies heeft een frame van grenen: een massieve en duurzame houtsoort die relatief licht is van gewicht. Grenen markiezen zijn van topkwaliteit en ontzettend stevig. Hiervoor kunnen ze probleemloos een oppervlakte van 6 meter breed beslaan. Eigen kleurcollectie! Verano® heeft eigen kleurcollecties met ruim 180 doeken voor de markiezen. De doeken zijn zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Modern of klassiek, effen of gestreept, fel of sober. Wat uw wensen ook zijn, uw doek zit hier zeker tussen!
Breedte: 0 mm - 5000 mm
Uitval: 0 mm - 1600 mm
Bediening: SOMFY RTS (afstandsbediening)
Kastkleuren: alle RAL-kleuren
Doek: Dickson Orchestra of Swela

meer info

4 productenpagina's: 1