test Vervo zonneweringen

Binnenzonwering

Type: Rolgordijnen: Uitgebreid assortiment! Het strakke uiterlijk van rolgordijnen creëert rust in uw interieur. Rolgordijnen zorgen voor privacy en beschermen tegen de laaghangende zon. Het assortiment rolgordijnen van Verano® bestaat uit vijf typen standaard rolgordijnen, een elektrisch bediend rolgordijn en de vernieuwende Linee Shade. Maatwerk rolgordijnen! Wijkt uw situatie af van de standaard en heeft u een speciale maat nodig voor uw rolgordijn? Dat is geen enkel probleem. Bij Verano® wordt uw rolgordijn op maat gemaakt. Zo past het precies bij uw situatie. Een kwalitatief rolgordijn! Puur, eenvoud en rust. Dat stralen rolgordijnen van Verano® uit. De eigen collectie uni-kleuren van Verano® bestaat uit prachtige kleuren en is van de beste kwaliteit. Kies voor wit, feloranje, bosgroen of modern grijs. Bovendien kunt u kiezen voor een lichtdoorlatende of verduisterende stof voor uw raamdecoratie. Hoogwaardige materialen! De Verano® rolgordijnen worden gemaakt van hoogwaardige materialen. Elk type rolgordijn stof heeft kenmerkende eigenschappen. Zo is polyester bijzonder stevig, Trevira CS heeft een brandvertragende werking en is PVC/glasvezel is praktisch in vochtige ruimtes. Informeer naar de stofeigenschappen, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Let daarbij ook op de transparantiegraad.

meer info

Type: Tijdloze verticale lamellen! Verticale lamellen van Verano® staan bekend om hun functionaliteit. In één handomdraai bepaalt u namelijk zelf de mate van lichtinval en privacy. Bovendien zijn lamellen tijdloos en geeft deze vorm van raamdecoratie uw ramen ook optisch meer lengte. Altijd en overal! De Verano® verticale lamellen zijn geschikt voor alle soorten ramen. Naast standaard ramen, zijn ze uitstekend te gebruiken bij grote en afwijkende raampartijen, zoals schuifpuien, erkers en schuine ramen. In een kantoor, badkamer of woonkamer: een verticale lamel kan altijd en past overal. Onbegrensde mogelijkheden! U kunt het materiaal, kleur en dessin kiezen dat bij uw interieur past en zo uw eigen lamelgordijn samenstellen. De collectie raamdecoratie van Verano® bestaat uit wel 450 soorten en kleuren! Er zijn drie lamelmaterialen: kunststof, aluminium en stof.
Doek: Kunststof, aluminium en stof

meer info

Type: Plissé gordijnen: Subtiele sfeer! Kies met een plisségordijn voor gebruikersgemak en optimaal comfort. De plissé is op elke gewenste positie vast te zetten, zodat de juiste hoeveelheid licht uw kamer kan binnendringen. Geraffineerd, subtiel en sfeervol, dat zijn plisségordijnen van Verano®. Top-down! Plisségordijnen zijn geschikt voor elk type raam en beschikken over een compact ophangsysteem. Draai-kiepramen en koepels laten zich gemakkelijk bekleden met een plisségordijn. De in smalle plooien gevouwen stof van een plissé kunt u als harmonica op of uit elkaar schuiven. Hierdoor kunt u zelf bepalen welk deel van het raam u wilt afschermen en waar inkijk wenselijk is. U kunt tevens de bovenkant van het gordijn laten zakken (top-down). Kleurenspel! Een plissé van Verano® is een aanwinst voor elk interieur. De collectie raamdecoratie van Verano® bestaat uit zeer verfijnde stoffen en modieuze kleuren met een variatie in stoffen van lichtdoorlatend tot volledig verduisterend. Excellent maatwerk! Plissés van Verano® zijn geschikt voor elk type raam. Zorg dat het product precies past bij de afmetingen van uw raam door het door Verano® maat te laten maken. Een plisségordijn kan mooi weggewerkt worden tussen een kozijn, muur of wand (montage 'in de dag'). De plissé op het kozijn of de muur laten plaatsen is ook mogelijk (montage 'op de dag'). Bedieningsoplossingen! Er zijn meerdere verfijnde bedieningstechnieken. Met elektrische bediening zet u de Verano® plissé met één druk op de knop in de juiste positie. Heerlijk comfortabel vanuit uw luie stoel. Handbediening is ook mogelijk voor uw plisségordijn. U heeft hierbij de keuze uit een trekkoord, eindloos kettingsysteem of handgreep. Deze laatste optie is handig bij dak- of draai-kiepramen.

meer info

Type: Jaloezieën: de klassieke sfeermaker! Strak en sfeervol tegelijk zijn, dat is de kracht van een jaloezie. Jaloezieën zijn een elegante vorm van raamdecoratie en passen in zowel in een industrieel als warm interieur. Jaloezieën zijn bijzonder praktisch, zo kunt u in één handomdraai het zonlicht in uw woning doseren voor optimaal comfort. Persoonlijke accenten! Verano® jaloezieën bieden een unieke raamdecoratie oplossing voor elke woonstijl. Zo zijn de jaloezieën verkrijgbaar in verschillende materialen: aluminium, hout en stof. Afhankelijk van de materiaalkeuze, kunt u ook kiezen voor verschillende lamelbreedtes. Voeg dat extra persoonlijke accent toe met een grote keuze aan lamelkleuren, ladderbanden en bedieningskoorden. Passend in iedere situatie! Jaloezieën van Verano® worden voor u op maat gemaakt en zijn dus passend in iedere situatie. U kiest niet voor een standaard model, maar voor persoonlijk maatwerk. Zo weet u zeker dat de afmetingen juist zijn en dat de jaloezie naar uw persoonlijke smaak is ontwikkeld. Om kwaliteit te kunnen garanderen werkt Verano® met maximale afmetingen, afhankelijk van de breedte van de lamel.

meer info

Type: Vouwgordijnen: Modern en praktisch! De vouwgordijnen van Verano® passen naadloos bij elke woonstijl. Vouwgordijnen zijn net zo functioneel als klassieke gordijnen, maar ogen als meer hedendaagse raamdecoratie. Stof tot nadenken! Met de keuze van de stof bepaalt u de sfeer die uw Verano® vouwgordijn uitstraalt. Verano® biedt u de keuze uit een groot palet aan kleuren, hoogwaardige materialen en diverse transparanties. Een natuurlijke linnen-look, rustig wit of vurig rood. Het is allemaal mogelijk! De stof bestaat uit een combinatie van polyester en katoen of enkel polyester. Het materiaal is gemakkelijk te reinigen en tevens wasbaar op 30 graden. Extra mogelijkheden! Er zijn meerdere uitbreidingsopties voor de Verano® vouwgordijnen, zoals een volant (half of heel) en baleinen aan de voorzijde. Een volant is een strook stof aan de onderzijde van het vouwgordijn. Deze strook houdt zonlicht aan de onderkant tegen als het vouwgordijn is opgetrokken. Baleinen zijn staafjes die in de vouw zitten van elke strook stof. Vouwgordijnen met baleinen ogen strakker en moderner. Optimale bediening! Een vouwgordijn van Verano® is handmatig te bedienen door middel van een praktische bedieningsketting. Met deze ketting ‘vouwt’ u het gordijn moeiteloos en geruisloos open en dicht.

meer info

5 productenpagina's: 1