test Vervo zonneweringen

Outdoor Living

Type: B-150 TERRASOVERKAPPING DE PERFECTE INSTAPPER De volautomatische kantelbare aluminiumlamellen van de budgetvriendelijke B-150 overkapping regelen de zoninval op het terras. De lamellen draaien tot 150° om hun as. Met gesloten lamellen (16 cm) vangt een discrete goot het regenwater op en laat dit ongemerkt rechtstreeks afvloeien direct in de zijpalen. OPTIES B-150 OVERKAPPING Dankzij het optioneel verwarmingselement en de opbouwscreens van deze terrasoverkapping, houdt u zelfs de eerste koude en wind gemakkelijk buiten. Zo geniet u vanaf de eerste prille lente tot laat in de herfst van het gezonde buitenleven! De B-150 terrasoverkappingen kunnen als aanbouw, alleenstaand of gekoppeld in de lengte gebruikt worden en zijn beschikbaar in het Brustor wit structuur of antracietgrijs structuur.
Breedte: 0 mm - 6040 mm
Uitval: 0 mm - 4000 mm
Bediening: SOMFY RTS (afstandsbediening)
Kastkleuren: alle RAL-kleuren
Doek: N.V.T.

meer info

Type: B-200 TERRASOVERKAPPING LUXUEUS GENIETEN De B-200 terrasoverkapping is het paradepaardje van de Brustor pergola's. Met de volautomatisch kantelbare aluminium lamellen (16 cm) doseert u naadloos de zoninval. Vier gekoppelde goten voeren het regenwater discreet af via de zijpalen. OPTIES B-200 OVERKAPPING De ingebouwde screens met eventueel transparante vensters zorgen voor een heus terrasgevoel terwijl een optioneel verwarmingselement een aangename stralingswarmte verspreidt. Optionele ledverlichting in lamellen of frames maakt het geheel dan weer sfeervol. Deze overkapping kan als aanbouw, alleenstaand of gekoppeld gebruikt worden en is beschikbaar in standaard wit structuur, antracietgrijs structuur of optioneel de keuze uit 200 RAL-kleuren. Een optionele regen- of sneeuwsensor bedient de lamellen automatisch. Handig wanneer u even niet thuis bent!
Breedte: 0 mm - 7000 mm (breder=gekoppeld)
Uitval: 0 mm - 7000 mm (dieper=gekoppeld)
Bediening: SOMFY RTS (afstandsbediening)
Kastkleuren: alle RAL-kleuren
Doek: N.V.T.

meer info

Type: B-300 TERRASOVERKAPPING VOUWDAK SCHUIFDAK ONDER DE STERREN De B-300 is een strakke aluminium overkapping met een waterdicht PVC vouwdak, dat gedeeltelijk of volledig opengeschoven kan worden voor een optimale lichtinval. Uitgevouwen garandeert het een perfecte zonwering. De vier onzichtbaar ingebouwde regengoten zorgen voor een perfecte afwatering. OPTIES B-300 VOUWDAK Optionele ZIP screens, discreet inbouwbaar in het dakframe van deze terrasoverkappingen, vormen dan weer een beschutting tegen de zon, wind en regen. Het geheel resulteert in een flexibele buitenruimte waar het ook in de tussenseizoenen heerlijk toeven is. Door het volledig openschuivend dak verliest men ook geen zonlicht in de huiskamer. Dankzij de ingenieuze dakconstructie van deze overkapping wordt het water zijdelings afgevoerd en kan de B-300 zonder extra helling aan de gevel gemonteerd worden.
Breedte: 0 mm - 7000 mm
Uitval: 0 mm - 7000 mm (dieper=gekoppeld)
Bediening: SOMFY RTS (afstandsbediening)
Kastkleuren: alle RAL-kleuren
Doek: PVC doek

meer info

Type: Padua V645 & Padua Quadra V646 Terrasvouwdak! De Padua en Padua Quadra zijn twee luxueuze terrasvouwdaken van Verano®. Dit type terrasvouwdak wordt tegen uw gevel bevestigd, op deze manier vergroot u uw woonruimte. Dankzij het in- of uitschuiven van het UV-bestendige doek regelt u zelf de hoeveelheid zon. Hetzelfde maar toch anders! De Padua en de Padua Quadra één terrasvouwdak met twee verschillende afwerkingen. De Padua oogt net iets klassieker dan zijn strakkere broer de Padua Quadra. Voor elk type huis een bijpassende stijl.
Breedte: 0 mm - 7000 mm (breder op aanvraag)
Uitval: 0 mm - 6000 mm
Bediening: SOMFY RTS (afstandsbediening)
Kastkleuren: alle RAL-kleuren
Doek: PVC doek

meer info

Type: Padua Room V647: Ochtendstond heeft goud in de mond! Genieten van de ochtenddauw of de zomerse temperaturen het lijkt wel of u op vakantie bent en dat terwijl u in uw eigen tuin vertoeft. Het kan met het terrasvouwdak Padua Room van Verano®. Mogelijkheden! De Padua Room van Verano® kunt u tegen de gevel bevestigen en zo uw leefruimte aangenaam vergroten. Dit model is ideaal om vrijstaand in uw tuin te plaatsen. Een al dan niet overdekte tuinkamer waar u maar wil. Veelzijdig genieten! De Padua Room van Verano® is veelzijdig door de vrijstaande opstelling die eender waar in uw tuin geplaatst kan worden. Tevens kunt u kiezen tussen tal van opties zoals verlichting, glaswanden, screens,... om uw terrasvouwdak te verfraaien zodat u een luxueuze tuinkamer krijgt waar uw familie en vrienden jaloers op zullen zijn.
Bediening: SOMFY RTS (afstandsbediening)
Kastkleuren: alle RAL-kleuren
Doek: PVC doek

meer info

Type: V805 CORTONA of CUBOLA: Modern en multifunctioneel! Het Cortona terrasscherm heeft een modern en stevig design. Dit scherm kan zowel vrijstaand in uw tuin als aan de gevel geplaatst worden. Hoogstaande techniek! De Cortona heeft een speciaal ontwikkeld en gepatenteerd systeem waarmee de hellingshoek met één druk op de knop traploos versteld kan worden. Daardoor kunt u zelf bepalen of het doek in horizontale stand staat of schuin. In dat laatste geval kan het regenwater bij een lichte regenbui erg gemakkelijk weglopen. Speciale stoffen! Voor de kleur van het doek kunt u kiezen uit de uitgebreide en speciaal voor Verano® samengestelde collecties: Verano® Trend Colors en Verano Urban Colors. In totaal ongeveer honderd verschillende stoffen, variërend in kleur en patroon. Zo geeft u het Cortona terrasscherm een look die bij u past.
Breedte: 0 mm - 6200 mm (breder=gekoppeld)
Uitval: 0 mm - 4000 mm (langer op aanvraag)
Bediening: SOMFY RTS (afstandsbediening)
Kastkleuren: alle RAL-kleuren
Doek: Dicson Orchestra, PVC doek

meer info

6 productenpagina's: 1